Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Taikinahaukka ja muut mukavat

Met miehet olema konstikkaita otuksia - ainakin joskus. Se ilmenee esimerkiksi siinä millaisia lempinimiä annamme puolisoillemme. Ainakin omille, olivatpa he sitten kirkkovihittyjä tai avomallisia kumppaneita. Tänään kuulin taas uuden nimityksen ja päätin nostaa sen otsikkoon, koska niin hauska se mielestäni on. Taikinahaukka.

Puolisoille annetut lempparit perustuvat aina johonkin asiaan tai tilanteeseen, tai ainakin näin olen asian ymmärtänyt. Kovin suuri yllätys ei ole, että taikinahaukaksi nimetty nainen on leipomossa työssä. Nimityksen yhteys leipätyöhön on siis ilmeinen. Haukka on se osuus jonka lempparista jonka perusteet tietää vain nimityksen antaja itse.

Hallintoelimen kuljettaja on yksi suurta ja monimielistä hupia aiheuttanut lemppari jonka olen kuullut. Se voi kertoa niin parisuhteen onnesta kuin vähemmän mukavista piirteistä. Sitä ei kuitenkaan kannata sivullisten sen enempää pohtia, koska omilla vehkeilläänhän kaikki operoivat tavoitteidensa hyväksi. Moninaiset ovat vallan välineet.

Nainen joka asuu meillä eikä ole sukulainen on yksi vanhimmista tavoista joilla olen kuullut miehen vaimoaan nimittävän. Hupaisaltahan tuokin kuulostaa, mutta totuuden kanssa sillä ei aina ole kovin paljon tekemistä varsinkaan jos sukututkimuksessa mennään muutamia sukupolvia taaksepäin. Mitä serkumpi sitä herkumpi sanoi joku kerran.

Vanhoissa kotimaisissa elokuvissa käytetään naisista monenlaisia nimityksiä, mutta ne ovat  enimmäkseen solvaavia tai sitten silkkaa haukkumista. Sama pätee myös miehiin silloin kun se kuuluu juoneen. Siihen monen lahjat riittävätkin paremmin kuin humorististen tai positiivisten lemppareiden keksimiseen. Ajatelkaamme miinuksistakin positiivisesti ;)

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Taikinahaukka on paljosti parempi, kuin taikinahoukka.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Villisiankeittelijä = Kellisian viettelijä on myös hyvä.

Tämän blogin suosituimmat