Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Kaikki blogit puheenaiheesta Joulu 2013

Karppaajan ruokapöydästä poimittua

Karppaajan ruokapöydästä poimittua

 

Karppaus on luonnonmukainen vaihtoehto teollisesti prosessoidulle, lisäaineita ja transrasvoja sisältävälle, runsas hiilihydraattiselle ruokavaliolle. Karppauksen on todettu vaikuttavan ennalta ehkäisevästi ja jopa parantavasti, autoimmuunisairauksien syntyyn allergioista, laktoosi - intoleranssista diabetekseen ja syöpäsairauteen saakka (asianmukaista, ajankohtaista lääkehoitoa laiminlyömättä).

Luonnonmukaisen ruokavalion on arveltu ehkäisevän myös etenevän Alzheimerin taudin syntyä. 

Mä kauniin tiedän kukkasen

Kukkaset ovat hyviä terapeutteja, ne auttavat ilossa kuin surussakin. Kukat luovat mukavuutta ja kodikasta tunnelmaa. Mutta tiedämmekö kaiket kukkasista? Tiedämmekö sen, että monet kukkaset, joita kasvatetaan kodeissamme ovat vihreitä ihmeparantajia ja todellisia huoneiston mikroilmaston puhdistajia?

Joillakin kasveilla on voimakas vaikutus erilaisiin bakteereihin ja niillä voi sterilisoida haavoja ja sillä nopeuttaa parantamista.

Oi kuusipuu!

Tilastotietojen mukaan noin 54 % kotitalouksista hankkii joulukuusen. Jos tähän lukuun lisätään virastojen ja muiden julkisten paikkojen kuuset, puhutaan puolestatoista miljoonasta joulukuusesta. Arvioiden mukaan 150 000 kuusta tulee ulkomailta. Yli miljoona kuusta ostetaan kotimaisilta kasvattajilta. Arvellaan, että Suomessa on noin 500 joulukuusen kasvattajaa. Noin 300 000 kuusta haetaan omasta tai suvun metsistä.

Julkaise syötteitä