Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Raha ei aina ratkaise jalkapallossakaan

Rovaniemen Palloseuran pudotettua Helsingin Jalkapalloklubin Suomencupista tiedotusvälineet äityivät puhumaan sensaatiosta ja lainaamaan jopa politiikan puolelta termiä jytky. Näin voi ajatella, jos katsoo rahallista panostusta joukkueisiin. HJK 1,25 miljoonaa, RoPS 350000 euroa. Rahalla saa ja hevosella pääsee, mutta ei aina voita.

Rovaniemeläiset ovat keränneet joukkueeseensa pelaajia, joilla kaiken järjen mukaan on paras osaaminen jalkapallossa vielä esittämättä. Eräs minua paremmin jalkapalloa tunteva ja seuraava arvioikin, että kauden jälkeen Ropsista löytyy ainakin 3-5 pelaajaa jotka lyövät tulevalla kaudella itsensä läpi niin että vaihto rahakkaampaan seuraan on edessä.

Jokuhan se aina ne joukkueelle menestystä tuovat vähemmän nimekkäät pelaajat löytää. Kun pääsee joukkueeseen jossa annetaan luottoa, niin se motivoi ja samalla todelliset kyvyt pääsevät esiin. Isossa ja rikkaassa organisaatiossa kyvykkäätkin pelaajat joutuvat usein satunnaisiksi vaihtomiehiksi ja loukkaantuneiden sijaistajiksi. "Nimet" juoksevat kentällä.

Ropsin tavoitteena on tietysti pysyä sarjassa ja mieluusti kymmenen parhaan joukossa. Nykyisellään ei joukkue ole vielä valmis, vaan vasta hitsautumassa yhteen ja vasta muutaman sarjakierroksen jälkeen voi alkaa tehdä arvioita joukkueen pidemmän ajan menestysmahdollisuuksista.Harjoitusotteluissa taso on vielä vaihdellut.

Valmentaja Kari Virtaseen kuitenkin luotetaan, ja ainakin cup-matsiin HJK:ta vastaan luotu taktiikka onnistui hyvin. Jos touhu jatkuu samanlaisella paneutumisella uskon seuran sijoitustavoitteen täyttymiseen liigan osalta, sitten on vielä cup jossa lopputulos voi olla periaatteessa vaikka kuinka makea.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Cup-otteluiden viehätys perustuu juuri siihen että yksittäinen ottelu ratkaisee.
Onnittelu Ropsille!

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kaksi voittoa kolmesta ottelusta liigassa on ihan hyvä alku. Tosin kaikki ovat olleet kotiotteluita joten nähtäväksi jää miten käy kyläreissujen matseissa.

Tämän blogin suosituimmat