Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Nuoret rimadonnat pitkine seipäineen

Nyt on vuosia naisten seiväshyppyä Suomessa hallinneelle Minna Nikkaselle tulossa viimeinkin nuoria haastajia. Mikäli Wilma Murto ja Elina Lampela pystyvät kesällä samanlaisiin suorituksiin ulkona kuin nyt hallissa saa Nikkanen panna parastaan naisten kohdatessa mikäli aikoo voittaa.

Nuorten naisten esiinmarssi ei sinänsä ole yllätys, mutta nopea kehitys yllätti ainakin minut. Onhan meillä toki ollut viime aikoina joukko 14-15 ikäisiä tyttöjä jotka ovat tehneet 350-400 välillä olevia tuloksia. Oli odotettavissa että joku heistä nostaa tasoaan, mutta nyt heitä tuli kerralla kaksin kappalein ja reiluin parannuksin.

Valmennus on onnistunut ilmeisen hyvin näiden nuorten kanssa ja nyt täytyy toivoa, että paikat kestävät eikä ainakaan suurempia terveysongelmia tule. Kesällä tulokset saattavat vielä parantua ja uusia naisia vielä nousta huippujengiin mukaan, koska kaikki potentiaaliset menestyjät eivät kilpaile talvella.

Seiväshypystä näyttää tulleen naisille suosikkilaji, aivan kuin pikajuoksu ratapuolella. Kun myös Kristiina Mäkelä on tehnyt mainioita tuloksia kolmiloikassa niin tulevan kesän yleisurheilukisoissa naiset voivat tarjota katsojille enemmän jännitettävää kuin miehet, joiden ainoaksi kansainväliseksi huippulajiksi näyttää tänäkin vuonna jäävän keihäänheitto.

Yllätykset ovat toki tervetulleita miestenkin puolella, ainakin pikajuoksulupauksia sieltäkin on tulossa. 

http://yle.fi/urheilu/nuorten_suomalaisten_ennatykset_jatkuvat_-_seivashypyssa_jalleen_maailmantilaston_karkitulos/7774227

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Kristiina Mäkelä sai hienon julkisuuden perjantain Urheiluruudussa. Tyttö on kuin Elovena-paketista repäisty, joten media-aikaa on varmasti luvassa! (Parasta naisurheilussa minun näkökulmastani ovatkin juuri hyvännäköiset mimmit.)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Itselläni painottuu tulosten seuraaminen, mutta faktaa on se että miellyttävä urheilupersoona lisää varmasti yleisön mielenkiintoa hänen edustamaansa lajiin. Eikä edustava ulkonäkökään ole keneltäkään muulta pois.

Itse en osaa asennoitua naisurheiluun siten, että hakeutuisin katsomoon pikajuoksujen lähtöpaikan takapuolelle :)

Puheenaiheeseen liittyvää

Tämän blogin suosituimmat