Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Dafne Schippersin söpö tissi

Minä olen nähnyt sen. Dafne Shippersin vasemmanpuoleisen tissin. Enkä ole ainoa näkijä. Laillani etänä sen näkivät miljoonat, ehkä sadat miljoonat televisionkatsojat naisten kahdensadan metrin juoksun lähtökuvissa. Dafnen maitorauhanen on ehdottomasti söpö. Juuri sellainen kuin 179-senttisen hyvin treenatun urheilijanaisen tissin voi kuvitella olevankin.

Kaula-aukko paljasti selvästi kuinka maan vetovoima vaikutti nisän näkymiseen. Kun urheilijan asu sallii ja kameramiehen kiinnostus kohtaavat toisensa se mahdollistaa tällaisetkin näyt. Kuva zoomattiin toki sen verran säädyllisesti, että samaan kuvaan nippa nappa mahtui myös Dafnen pää. Tai ainakin päälaki, starttiasennossa kun ollaan kumartuneena. 

Urheilija itse ei varmaankaan tullut kisoihin paljastellakseen itseään. Schippers on urheilijana kovan tason ammattilainen, mutta myös heillä on sääntönsä. Urheiluasut todennäköisesti kilpailutetaan ja ovat yhtenäiset joukkueittain ja niitä on sitten kisoissa käytettävä. Poikkeuksia ei sallita. Varmaan sponsoreillakin on sanansa sanottavana. Monien maiden urheilijoiden asut ovat hyvin peittäviä. 

Olen vuosikaudet seurannut Schippersin menestystä urheilussa, aluksi moniottelijana ja nyttemmin pikajuoksijana. Koskaan ei ole tullut mieleen ajatus, että millaiset tissit tuolla naisella mahtaa olla. Nyt olen saanut vastauksen toisen osalta ja aivan kysymättä. Enkä odota, että finaalijuoksun startissa kameramies ottaisi toisen kuvakulman ja näyttäisi sen oikeanpuoleisenkin. Odotan että Dafne tuo molemmat tissinsä maaliin ennenkuin kukaan muu ehtii tuoda omansa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Voittaako hän tissin vai tissien mitalla? Monesti tähän saakka on voitettu rinnan mitalla, jos oikein tarkaksi mennee voittaa hän vain nännin mitalla.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Rinnanmitta on niin kulunut ilmaisu etten viitsi käyttää sitä. Jos Dafne voittaa tissin mitalla se näkyy kyllä maalikamerakuvassa selvästi ;)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Mitä profiilissasi lukeekaan:

*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Oikeastaan minun pitäisi siis tuntea olevani siunatussa tilassa ;) Tuollainen "yllätyspalkinto" saattaa kyllä aiheuttaa sen, että keskityn jatkossa seuraamaan vain kameramiehen valintoja naisten pikamatkojen starteissa.

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Tässäpä aina ajankohtainen, kiinnostava aihe.

Syke-sairaalasarjaa taidettiin mainostaa ainakin somessa näyttelijä Iina Kuustosen sivutissillä. Kyllähän se siinä tosiaan näkyi, mutta siinä se.

YouTubessa pyörii kooste Rion urheilijadaamien seksikkäimmistä. Näyttäisi vaan, että videon laatija tykkää poikavartaloisista... Serena Williams ilahduttava poikkeus rinnanmitan osalta.
Muskelinaiset on vaan järkyttävän näköisiä. Olen kai auttamattoman vanhanaikainen, sen tunnustan.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Arkisesti ajatellen kysymys kuuluu, että oliko kuvaajan (ohjaajan) tarkoitus esitellä eräs matkan suosikeista tavallista lähempää vai oliko tarkoitus vain saada mukaan antelias kaula-aukko?

Kannattaa muistaa, että urheilijoiden vartalot ovat väliaikaisia, koska urheilun lopettamisen jälkeen iän myötä useimmista niin miehistä kuin naisista tulee tavallisen tallaajan näköisiä ja oloisia kulkijoita. Jotkut lihovat jopa sairaalloisen lihaviksi.

Williamsin siskosten rintavarustus on kyllä uhkea, mutta miljoonansa tienaavat hekin kuitenkin tenniksellä.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Tällainen mainos muuttaa koko elämän, se on miljoonien arvoinen. Eipä tytön tarvitse tämän jälkeen hikoilla enää urheilun parissa:)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kun on vasta 24 v, niin urheilustakin voi tienata vielä ison kasan kahisevaa jos terveyttä riittää. Sponsoreista ei varmaan ole pulaa.

Jos olisin 179 senttiä pitkä 45 vuotta nuorempi ja kohtalaisen varoissani, niin tiedustelisin kyllä Dafnelta että olisiko minun syytä alkaa opettelemaan hollantia tulevan yhteisen elämän tarpeisiin ;) Muutama "jos" vain on esteenä.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kuvaaja oli "töpö sissi", kun kohteeksi valikoitui vain "söpö tissi"!

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Olikohan kuvaajaa huomautettu asiasta, koska finaalilähdössä Dafnea kuvattiin suoraan edestä jolloin tarjolla oli pelkkää "normaalia" tissivakoa?

Schippers jäi juoksussa toiseksi ja hävisi enemmän kuin tissinmitalla ja oli kuulemma kovasti tyytymätön suoritukseensa. Päämäärätietoinen nainen.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset