Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Seksipalveluseteli

Minä en ole oikein koskaan ymmärtänyt, että mitä palveluseteleillä oikeasti tarkoitetaan ja mihin niillä pyritään. En varmaan ymmärrä vieläkään, mutta kokoomuslaisen SS-nuorukaisen sanomisten innostamana kehitin yhden mallin joka voisi toimia.

Kysehän oli siitä, että köyhien, narkkareiden tai muuten epätoivotussa jamassa olevien ei pitäisi sallia lisääntyä. Sukupuoliset tarpeet ovat kuitenkin olemassa, joten pitäisi kehittää järjestelmä jolla köyhäkin voisi purkaa  himonsa ilman lisääntymistä.

Tähän auttaa palveluseteli. Kun kaikille köyhimmille alueille perustetaan julkinen seksipalvelujärjestelmä on mahdollista jakaa palveluseteleitä todennetusti köyhille ihmisille joilla he pääsisivät asioimaan tiloissa tarvitsematta tyytyä näyteikkunaostoksiin.

Käytännössä asiakkaat saataisiin helposti. Tarvittaisiin vain todistus verottajalta, sekä valaehtoinen todistus siitä että on narkkari, alkoholisti tai muuten vain nuorkokoomuslaisessa mielessä epätoivottu henkilö lisääntymään.

Tietenkin palvelusetelitoimintakin maksaisi, mutta lapsilisämenoissa säästyisi eikä kenenkään neitsyyttään kantavan köyhemmänkään nuoren miehen tai naisen tarvitsisi kateellisena kirjoitella seinille tai jättää seinien vierustoille merkkejä harmituksestaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Seksipalvelusetelillä saisi mummoilta torilla piirakkaa!

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Homoille ruotoisia kalakukkoja ;)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio
Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #3

Ettei vain oltaisi turhan runsaskätisiä näiden tarjousten suhteen? Köyhyysrajakin voisi siinä tohinassa nousta yllättävän korkealle :)

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

Mietin tässsä...
Tulisiko palvelupiste Kelan konttorin yhteyteen, vaiko pikemmin kunnantalolle.
Tai jospa kirjastoautoihin viriteltäisiin... Ei! Mutta kiertävä seksibussi sinänsä voisi toimia haja-ajatelma-alueella. Tosin Keminmaalla tuon tapaista on jo kokeiltu. Ehkä juttua voisi kokeilla ensin Pohjantähti-opistossa.

Köyhää ja vähemmän toivottua kansanosaahan meillä on paljon, joten setelille on ns. sosiaalinen tilaus.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Palvelupisteiden sijoittamisesta tulisi varmaan kiistaa, mutta mistäpä asiasta meillä ei osata kinata. Minulla on vieläkin tallella yksi 40 vuotta vanha ruotsalainen lehtileike jossa kerrotaan kahdesta nuoresta naisesta jotka kiersivät maakuntia rakkausbussillaan. Siellä palvelu toimi ilman seteleitäkin, mutta luultavasti köyhimmät jäivät ilman.

Tapio Neva

Jopas oli iltapäivälehtimäinen nostatus! Ehdotan nyt kuitenkin aluksi, että puoluetuki Suomessa jaettaisiin vouchereina. Jokainen äänestäjä saisi puoluetukisetelin, jonka hän voisi lahjoittaa haluamalleen puolueelle.

T. O. N.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Hyvä! Vuoden parhaita ideoita näillä palstoilla ja vuosi on sentään lähestymässä loppuaan :)

Käyttäjän reijoruotsalainen kuva
Reijo Ruotsalainen

Eikös se ole hieman nurinkurista, kun saa seksipalvelusetelin, mutta seksinostokiellosta johtuen sitä ei pysty käyttämään.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kyllä hyvä laintulkitsija heti huomaa että kyse ei ole seksin ostosta vaan seksipalvelusetelin hyväksikäyttämisestä :)

Tämän blogin suosituimmat