Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Peltipoliisit uusiksi

Teiden varsilla olevat liikenteen seurantakamerat ja peltipoliisit ovat sangen ikävä näky. Jotain harmaanvihreitä laatikoita tai pieniä mustia kameroita tolppien päissä ilman mitään inhimillistä viestiä kulkijan silmille. Asiaan olisi ehdottomasti saatava korjaus.

Nyt kun uutiset kertovat liikkeisiin asennettavista mallinukeista joiden silmiin on asennettu kamerat, luulisi teidemme valvojienkin tarttuvan asiaan. Mikä olisi sen somempi kuin säänkestävä mallinukke tienpientareella toivottamassa hyvää matkaa.

Miten hyvänsä, peltipoliisi ei ole komea poliisi. eiväthän sille naisetkaan sano päivää. En ole ainakaan nähnyt tai kuullut. Ehkä tänä tasa-arvon aikana pitäisi kuitenkin puolet tienvarren poliisinukeista olla mieheksipuettuja. Ettei menisi kaikki sakot kyttäävien naisten syyksi.

Toisaalta nukkeja voisi käyttää muuten houkuttimena, aivan ilman niissä olevaa kameraa. Esimerkiksi kesätapahtumaan johtavan tien varrella voisi olla nukkeja säännöllisin välimatkoin, ja jokainen nukke olisi edeltäjäänsä vähemmän puettu. Lipunmyynti bikini- tai uikkarinuken kohdalla.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288519137356.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Puupää-elokuvien mallinen Justiina olisi ehkä tehokas. Silmät palaisi ja kaulin heiluisi aina kun joku ajaisi ylinopeutta.

Matti Jalagin

Muuten toimisi, mutta peräkylän kammareissa saattaisi syntyä kummallisia ajatuksia.

Minä pukisin niille reilut hameet päälle, niin saisivat olla paikoillaan tuottamassa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Peltilehmiä kyttäävä peltipaimen on paholaisen keksintö.

Teppo Nygren

Jos joskus on maksullisia tieosuuksia, niin niille voi ohjata liikennettä ilmoittamalla ettei niiden teiden varsilla ole nopeudenvalvontaa. Eli peltipoliiseja. Ilmaisteillä voisi olla hyvinkin pelottavan näköiset peltipoliisit ja vaikka sellaiset jotka kucvaavar ylinopeutta ajavat ajoneuvot edestä ja takaa, niin eivät moottoripyöräilijätkään voisi valita sitä ilmaisreittiä, jos eivät halua hevosvoimia säästellä. :)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Heh, sitten vihreät autoilijat täyttäisivät maastureineen kaikki ihannoimansa maksulliset väylät :)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kateudesta vihreät saavat ajella vihreänä kateudesta?

Teppo Nygren

Kyllä kesäisin ainakin pienen tiemaksun maksaisi hyvänä pidetyn hieman suuremmalle nopeudelle tarkoitetun tien käyttämisestä.

Tämän blogin suosituimmat