Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Koirankakkakevät on myöhässä

Täkäläinen maakunta-aviisi on huomioni mukaan tehnyt tänä vuonna vasta yhden jutun koirankakasta. Sekin vasta aivan hiljattain. Koirankakkakevät on myöhässä siinä missä muukin luonto. Tekstareita ja yleisönosastokirjoituksia on aiheesta varmaan ollut. Minulla ei vain ole tapana juuri lukea niitä. Semmoisia paskajuttuja.

Yksi tai kaksi koiraa voi merkitä talven mittaan ympäristöä paljon. Huomasin sen takavuosina, kun yksi koiria omistanut perhe muutti pois naapurista. Vaikka kahdella muulla perheellä on koiria, niin heidän koiristaan ei kakkaroita tienvarsille tai pihapiiriin jää. Ovat oppineet käyttämään pusseja.

Olisikohan koirien kakkapusseja syytä ryhtyä jakamaan ilmaiseksi samalla tavalla kuin narkkareille puhtaita huumeneuloja? Ties vaikka se inspiroisi ainakin jotkut pussienkäytön vastaanhangoittelijat ruotuun. Kakkapussit ovat niin kalliitakin, kossu ja keppana eivät. Niihin raha riittää.

Elämäni ensimmäinen koirankakkakirjoitus on nyt nähnyt päivänvalon. Nyt odottavat uudet  vaativat aiheet kun tämä huippujuttu on tehty. Tälle tasolle pääsy kesti kymmeniä vuosia, ehkä minä joskus kirjoitan vielä liikennevaloistakin. Jos kehitys jatkuu suotuisana.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Taisto Merilä

Tämä kirjoitus sattui juuri sopivaan saumaan, koska olen viime päivinä ihmetellyt asiaa. En muista ikänäni nähneen yhtä paljon ”sitä ihtiään” kävely- ja pyöräteiden varsilla, ja mikä pahinta – miinaa on piisannut tienvarsien sisäpuolellakin.

Oikeasti nyt on pakko katsoa hyvin tarkkaan askeleitaan kauppareissulla. Ja sattuipa juuri eilen sellainenkin itselle ennen kokematon tilanne, että tunsin kasvoja nyrpistävää närkästystä yhden koiranulkoiluttajan tullessa vastaan.

Tässä olisi tutkivalle (amatööri)journalistille tilausta saada joku vastuuton lemmikinkakattaja kiinni itse teossa. Autenttisen kuva- ja videomateriaalin voisi sitten kaupata tiedotusvälineille ja ladata youtubeen. Iltapäivälehdissä olisi rajut otsikot: Julmettu torttutehtailija paskat välitti, jne.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Tutunomainen tilanne meillekin, varsinkin edellisellä paikkakunnalla missä asuimme. Nyt lähiympäristömme on niinkuin sen pitää ollakin, huoletta voi kulkea ilman pelkoa miinoituksesta.

Kännykkäkameran omistajat tai muuten kameran kanssa kulkijat voisivat olla kyllä hereillä, koska hyvästä kuvasta voi joku maksaa jopa palkkion. Malttamattoman näköinen isäntä tai emäntä hihnan päässä ja koira kuin ohmin merkki.

Käyttäjän JyrkiParkkinen kuva
Jyrki Parkkinen

Tässä on todella iskun paikka Anonymous-hakkereille, julkaiskaa, paljastakaa!

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Koira ei ole umpio, ei vain omistajilla taivu lumpiot.

Taisto Merilä

Tekolumpiot ensin asenna, vasta sitten anna koiran lasettaa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Innovaattorit suunnittelemaan hännän alle asetettavaa pottaa ;)

Tämän blogin suosituimmat