Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Taas se tulee, oletko valmis?

Taas se on tulossa. Maailmanloppu. Laskettu aika lokakuussa, syntipukkia odotellaan näkyviin jo lähiaikoina. Monet lahkojen saarnaajat ovat maailmanloppua vuosien varrella ennustaneet, mutta aina se on jäänyt tulematta. Kätevimpien saarnamiesten maallinen omaisuus on tosin ennustamisen seurauksena tuntuvasti kasvanut.

Tässä viimeisimmässä ennusteessa on oikein tieteellinen tulkinta otettu avuksi. Kheopsin pyramidi ennusteen avaimena ei ole ollenkaan hassummin bongattu. Mutta ilman uskonnollista sävyä ei tälläkään kertaa selvitä. Melko pian kuitenkin saamme tietää onko tämä ennuste osuvampi kuin edelliset täydet hudit.

Valmistautuminen ehkä tulevaan maailmanloppuun on aina tarkan harkinnan paikka. Ajatukseni kulkee kohti hiljattain olleelta synttäripäivältä jäänyttä vajaata konjakkipulloa. Heikkojanoisilta vierailta jääneen pullon sisältö olisi tietysti syytä hyödyntää ennen suurta pamausta. Normaalioloissa en enää moisiin juomiin koske. 

Mittailin pullon sisältöä ja tulin siihen tulokseen, että lokakuuhun mennessä se olisi tyhjä jos otan ruokalusikallisen joka päivä. Konjakilla sanotaan olevan myönteisiä terveysvaikutuksiakin, joten siinäkin mielessä olisi hyvä jos saisi jättää tämän pollan terveempänä kuin täällä vietetyn elämän aikana. Eikä jäisi hyvää ainetta haaskioon pollalle jäävien tai tulevien otusten nautittavaksi.

https://www.metropoli.net/videot/hurja-maailma/tutkija-vaittaa-loytaneensa-kheopsin-pyramidista-maailmanlopun-tarkan-paivamaaran-ja-se-jo-ensi-kuussa/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Maailmanloppu tulee joskus kuitenkin, eli ei se pullon tyhjennys hukkaan mene vaikka ei tuo alkuperäinen päivä olisikaan se h-hetki.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Niin, henkilökohtainen maailmanloppu voi tulla mikä hetki hyvänsä. Aktiivisella humalajuomisella voisi varmaan nopeuttaa sitä tapahtumaa, mutta ainakaan toistaiseksi minulla ei ole kiire minnekään.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Älä ota henkilökohtaisesti, mutta ei maailma lopu jos sinulle tulee se henkilökohtainen loppu.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ei hasumpi asenne blogistilla. Osuvuushan on ollut heikkoa tuolla ennustealalla.
Jokunen ennustelija on sittemmin todennut, ettei nyt osunutkaan. Ei se kuitenkaan varmaan ihan hukkaan ole mennyt, että on ennustanut. Onhan joku voinut korjata elämänasennettaan ja joku toinen luopua omaisuudestaan ehkä juuri ennustelijan hyväksi.

Tuolla tahdilla ottamista voinee kutsua lääkkeeksi ottamiseksi. Eikun pitkää ikää vaan Pellossa eläville.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Jotkut ovat ottaneet kuulemma konjamiinia kymmeniä vuosia lääkkeeksi. Äitini voiteli sillä jalkojaan, suuhun hän ei sitä laittanut. Niinpä veinkin lomareissuillani hänelle tuliaisiksi pullon Hennessyä.

Nähtäväksi jää saanko näillä annoksilla Soerlien tyhjennettyä ennen maailmanloppua.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ 5/TP:

Aikoinaan tuttu lääkäri kirjoitti kaverinsa lääkekonjakkireseptiin: ’fingerporillinen lakkaamatta’. Tätä ohjetta voisi suositella varmaan laajemminkin!

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #6

Juu, ei lakkaa kannata konjakkiin sekoittaa. Luulenpa, että kovin taajaan nautittu fingerporillinen voi aiheuttaa unisuutta ja pitkän päälle lääkekonjakista johtuvia terveysongelmia, jopa riippuvuutta.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Maailmanloppu."

- Mahtaako niillä saarnamiehillä olla jonkinlaista järkeenkäypää selitystä tarjolla, miten se loppu tulee ja tapahtuu? Pysähtyykö planeettojen kiertoliike yhtäkkiä, lakkaako vaikkapa maan vetovoima vaikuttamasta vai hupeneeko ilman happipitoisuus hetkessä nollaan?

Ja Tuuren ei todellakaan tarvitse vastata näihin kysymyksiin itse, koska todistustaakka on jossain aivan muualla!

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Jotkut ovat sanoneet raamatunomaisesti taivaalta satavan "tulta ja tulikiveä". Perusteluna on ollut se, että koska maa on jo kerran peittynyt vedellä, niin nyt olisi tulen vuoro. Jos taivaalta joku iso möhkäle maapalloon oikeasti törmää, niin varmaan siinä on kuumat paikat jo ilmakehän vuoksi.

Sinä päivänä kun uutiset kertovat lähestyvän taivaankappaleen todennäköisesti aiheuttavan vahinkoa maapallolla - vaikka ei törmäisikään - otan kaksi lusikallista konjakkia.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Planeetta Nibiru joko törmää maahan tai se ohittaa maan niin läheltä, että sen painovoima vaikuttaa ilmastoon tuhoavasti:

https://www.metropoli.net/videot/hurja-maailma/tut...

Onkohan nibirulaisilla konjakkia, vai miten mahtavat valmistautua tulevaan loppuun? Pidetään nyt joka tapauksessa peukkuja, ettei tämäkin ennuste olisi vain ns uutisankka.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Uutisankka on tietysti tänä valemedioiden ja valeuutisten aikana vähän antiikkisen oloinen ilmaisu, mutta vanhoja ovat planeetatkin. Nähtäväksi jää onko tässä tapauksessa asialla vale-ennustaja.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

"...kristitty numerologi David Meade väittää selvittäneensä syyn, miksi pyramedeista suurin, eli Kheopsin pyramidi rakennettiin. Miehen matemaattisten laskelmien mukaan Kheopsin on tarkoitus osoittaa maailmanlopun tarkka päivämäärä. Miehen ennustuksen uskotaan olevan yhteneväinen Raamatun lopunaikojen kuvausten kanssa, varsinkin kun monien Raamatun tutkijoiden mukaan yksi kymmenestä maailmanlopun merkeistä tulee tapahtumaan 21. elokuuta, kun täydellinen auringonpidennys pimentää Yhdysvallat."
https://www.metropoli.net/videot/hurja-maailma/tut...

Nyt tuli kiire, maailmanloppu tulee tänään eikä kuukauden kuluttua kuten Tuure virheellisesti väittää! Minulla on kaksi konjakkipulloa baarikaapisa. Ei kai auta muu kuin mennä ostarille ja tarjoilla siellä pelastusryyppyjä haluaville:)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

"David Meaden Kheopsista tekemien yksityiskohtaisten laskelmien mukaan jättiplaneetan pitäisi ilmestyä Maan näköpiiriin 23.9.2017 ja törmäävän tai ohittavan niukasti Maan lokakuussa."

Leo, etkö malttanut lukea artikkelia loppuun konjakkiesi kanssa, koska pelkäsit perusteiden nopeasta ryyppäämisestä katoavan taivaan tuuliin? Kaupasta saa kyllä lisäputeleita jos entisille ehti käydä kalpaten :D

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Anjteeksi Tuure. Olin tosiaan liian hätäinen. Tässä elämän varrella on oppinut että pitää panna heti toimeksi kun jotain ymmärtää. Useinhan se on mennyt pieleen mutta onpahan mitä sitten tunnustaa Pyhän Pietarin vastaanottokeskuksessa:)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Ei hätää, minä luin joskus poikasena raamatun läpi miltei sanasta sanaan, osaksi useampaankin kertaan (seksi- ja sotajutut) mutta konjakkia en muista siellä mainitun. Viinin kylläkin, mutta sehän on aivan eri asia. Jos kukaan ei ole vienyt Pietarille pesäpallomailaa (jota sitäkään ei mainita raamatussa) niin todennäköisesti selviää nuhtelulla, jos nyt sinne mennessä sattuu hutikassa olemaankaan.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Toivotaan aikaa parempaa kuten Sven Tuuva. Ehkä odotettu maailmanloppu tulee kohta:)

Tämän blogin suosituimmat