Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Itsenäisyyspäivän juhlatekstari ja muuta viestintää

Viestejä lähetettiin lehtitietojen mukaan noin seitsemän miljoonaa. Jopa kesämökin lämmönohjausjärjestelmäkin oli sellaisen saanut. Tiedossa ei ole, että vaikuttiko se mökin lämpötilaan mitenkään.

Melkoinen joukko oli jäänyt ilman tervehdystä. En minäkään saanut, mutta en kyllä odottanutkaan. Liittymäni on sen verran "kansainvälinen" että vaikka numero ei ole salainen, niin satunnaisia joukkoviestejä siihen ei tule.

Hallitus, siis vaimo, sai viestin. Hän onkin kovin isänmaallinen, tai ainakin sen verran kuin Teliakaan nykyään on. Hän katsoi myös linnanjuhlat televisiosta, minä en minuuttiakaan. Juhlat ovat minusta kuin eliitin pikkujoulu, johon kutsutaan mukaan pieni joukko tavallisempia kansalaisia ihmettelemään herrakansaa.

Erilaiset kulkueet ja mielenosoituksiksikin nimetyt tapahtumat ovat aiheuttaneet lapsellista porua netin keskusteluissa. Media ryökäle kun on taas arvioinut juuri "meidän" porukan osallistujamäärän pahasti alakanttiin. Johtuisiko siitä, että median edustajat eivät ole laskeneet paikalle tulleita uteliaita marssiin osallistuviksi?

Milloin eri tahojen järjestämien tilaisuuksien osanottajamääristä on julistettu joku kilpailu?  Julkisuuden kautta välittyy sellainen kuva, että itsenäisyyspäivää käytetään vain kulissina järjestää marsseja, koska minkään lajin juhlinnasta siinä ei ole kysymys.  Voisi sitä juhlapuhetta varten kerääntyä jonnekin marssimattakin.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"... lämmönohjausjärjestelmäkin oli sellaisen saanut. Tiedossa ei ole, että vaikuttiko se mökin lämpötilaan..."

- Jos viesti onnitteli vastaanottajia Suomen täyttäessä "SATA", olisiko systeemi voinut innostua nostamaan torpan - tai vaikkapa saunan - lämmöt sataseen?

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Toivottavasti ei satasen lisälaskua, vaikka asia ei minua henkilökohtaisesti kosketakaan ;)

Tämän blogin suosituimmat