Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Aamun avaus

Olin aamulla hakemassa lehteä laatikosta, kun paikalle asteli naapuruston rouva reippaana kuten aina ja tervehti.

- Huomenta

- Huomenta

- Ei yhtään myrskyä vaikka lupasi

- Ihan mukavaa että kaikkia lupauksia ei aina pidetä

- (Naurua) Näin on!

Rouva jatkoi matkaansa autotallille, minä lähdin lehti kainalossa sisälle. Päivän puheviestintä oli näin avattu. Jotenkin tuli leppoisa olo. Ei sitä ikämies tarvitse aamulla kummoistakaan sananvaihtoa kun maailma tuntuu hiukan verran mukavammalta. Ilmoista puhuminen riittää, ainakin silloin kun kyse ei ole valittamisesta.

Huomenna saattaa tilanne olla aivan toinen. Ennuste lupaa aamuksi reipasta lumisadetta, joten kolahommia tiedossa. Paitsi jos ennuste pettää taas. On ehkä liikaa toivottu, mutta ei se mitään. Puolen tunnin lumityöt korvaavat päivän kävelylenkin. Näin olen päättänyt, eikä siihen ole kenelläkään valitusoikeutta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Naapurirouva vaikuttaa positiiviselta ihmiseltä. Sellainen luo iloa ympärilleen. Hän kyllä keksii jotain positiivista seuraavallakin kerralla.

Valitettavasti maailma on täynnä valittajia. Kun täällä etelässä sataa muutaman millin lunta, niin monien ensikommentti on että miksei täällä ole hiekotettu.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Taiteilijaluonne tämä rouva. Maalaa tauluja ja tekee pieniä veistoksia sun muuta näpräystä vapaa-aikoinaan. Näyttää olevan hyväksi mielelle.

Kyllä täälläkin valitetaan lumesta. Yhden kerran on tänä syksynä käynyt niin, että lehdet jäivät jakamatta kun lehdenjakaja ei päässyt taajaman pikkuteillä mihinkään. Nykyajan auramiehet eivät lähde aamuyöstä työhön niin kuin ennen.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset