Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Markkinointikieltoa kierretään ovelasti

Minulla on voimassa oleva markkinointikielto useampaan paikkaan ilmoitettuna. Se toimii aivan hyvin muuten, mutta jotkut ajattelemattomat ihmiset ovat jakaneet nimeni ja jopa puhelinnumeroni myyntimiehille.

Käytännössä se tapahtuu niin, että onnistuneen kaupan tehnyt myyntimies kyselee, että onko ostajilla tietoa sukulaisista tai tuttavista jotka mahdollisesti olisivat kiinnostuneita kyseisestä tuotteesta.

Itselleni on paljastunut kaksi tällaista tapausta. Yli tonnin hintaista ihmekapinetta kaupanneet olivat niin sinnikkäitä, että soittelivat ja lähettivät tekstareita pari viikkoa ennenkuin uskoivat kieltoni. Lopettivat, kun uhkasin katsoa heidän viimeiset syömisensä jos oven taakse tulevat.

Laittomaksi uhkaukseksi tuokin voidaan tulkita, mutta kun tilanne on muutenkin mikä on, niin suututti vallan p:sti. Toisessa tapauksessa tuli ilmainen luontaistuotepakkaus, jonka "tilauksen" sai peruttua ilman pakkauksen palauttamista ja siitä aiheutuvia kuluja.

Älkää hyvät ihmiset jakako kysymättä asianomaiselta kenenkään nimiä ja puhelinnumeroita myyntiedustajille, hoitakoot hommansa niillä yhteyksillä mihin he ovat muuten oikeutettuja.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Minä sanon nykyään lehtimyyjille olevani sokea. Muille kaupustelijoille sanon, että olen maanis-depressiivinen ja minulla on kymppitonnien velat ulosotossa. Samaan hengenvetoon alan innokkaalla äänellä kysellä kaikkea kummallista myytävistä tuotteista. Katoavat äkkiä.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kerran olen minäkin antanut pellevastauksen kaupustelijalle. Olin kävelylenkillä ja hiukan hengästynyt vastatessani puhelimeen. Soittaja kysyi että anteeksi, soitinko pahaan aikaan. Vastasin että vähän paha on, mutta minulta kyllä tulee kohta. Ei jäänyt naispuolinen soittaja odottelemaan.

Tämän blogin suosituimmat