Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Kolmenkympin kriisi

Tällä purkauksella ei ole mitään tekemistä iän kanssa. Eihän tällainen yli seitsenkymppinen edes kunnolla muista millaista oli täyttää kolmekymmentä. Rahasta ei myöskään ole kysymys, vaikka ymmärrän hyvin tunteen, jos vaikka kaupasta on tullut keränneeksi tavaraa neljänkympin edestä, eikä rahaa löydy kuin kolmekymppiä.

Ei, kyse on viime päivien lämpötiloista. Säästähän ne jutut alkavat jos ovat alkaakseen. Minä säästin aiheen toiseen kappaleeseen, hyvä minä. Sanotaan että siitä puhe mistä puute, mutta tässä asiassa se ei pidä paikkaansa. Ainakaan minä en tunne minkäänlaista puutetta kolmenkymmenen asteen helteestä.

Kaffebaarin huuliveikko sanoi lämpimien ilmojen säästävän vaatekuluissa, mutta seksin harjoittamisessa hän koki ne kiusallisena. Kun huonelämpötila on yölläkin liki kolmessakymmenessä, on rakastelu kuin matikan kanssa painisi, hän päivitteli. Luulen että hän ei tarkoittanut matematiikkaa, vaan madetta joka on tunnetusti liukas ja limainen kala.

Lämpimät kelit opettavat kyllä uusille tavoille. En minäkään talvella laittanut vesipulloa jääkaappiin, nyt on ihan mukava käydä ottamassa aina välillä pienet hömpsyt. Sittenkin tulee varmaan juotua liian vähän, koska suositus on juoda  normaalistikin kaksi litraa päivässä eikä sekään toteudu. Asvalttimiehet juovat lehtijutun mukaan 4-6 litraa päivässä. Helppo uskoa, koska sen verran kuumat paikat heillä on muutenkin.

Jossain vaiheessa paluu arkeen kuitenkin odottaa. Sitten kun ulkolämpötiloissa on kolmenkymmenen edessä miinusmerkki plussan sijasta voi vain muistella näitä kesän kuumia päiviä. Sitten ovat kunnon talvikengät ja kerrospukeutuminen taas arvossaan  t-paitojen ja sandaalien odottaessa kaapissa seuraavaa suvea. Kolmenkympin kriisi on kaksi kertaa vuodessa, jos sen niin haluaa kokea.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset