Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Eläimellistä menoa

Iltalehden uutisessa kerrotaan kuinka vessanpönttöön juopottelemaan osunut käärme puri naista takapuoleen. Arvatenkin naisen aloittama toimenpide katkesi hyvin lähellä ajatuksen nopeutta. Oma mielenkiintonsa on sillä, että käärmeasiantuntijan mukaan käärme tunsi olonsa ahdistuneeksi. On ne kranttuja nuo käärmeet.

Suomessakin on kerrottu tapauksista, että pytystä on kiivennyt rotta. Toistaiseksi ei silmiini ole osunut viestejä siitä että miten ne suhtautuvat pytyn peittämään takapuoleen. Jos rotta sattuu puraisemaan jostain kriittisestä paikasta, oli se sitten miehen tai naisen, siitä saattaisi seurata hyvinkin paljon lääkinnällisiä toimenpiteitä. Rotat kun tuskin pesevät saati sitten desinfioivat hammaskalustoaan.

Australiassa kuivuus ja helteet ohjaavat eläinkuntaa vetten äärelle myös ihmisten rakentamiin urbaaneihin paikkoihin. Mutta miksi kummassa suomalaiset rotat pyrkivät viemäreistä ihmisten ilmoille? Ettei sekin vain olisi maahanmuuttajien syy. Houkutustekijöitä on monenlaisia ja yksi sellainen saattaa löytyä vaikka ruokavaliosta. Tai suomalaisen krapulaisen oksennuksesta.

 

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e9134a47-3190-4c6b-a831-0c94c6258cea

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Onhan sitä Suomessakin purtu: Paha on olla paimenessa, pikkutytön varsinkin. Jos ei pistä tikku pyllyyn, niin kusiainen kumminkin.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Elämässä on riskinsä. Muistan kuulleeni jutun, jossa joku miespuolinen oli istunut paljain pyllyin myyrahaismättäässä tietyn ajan vedonlyönnin vuoksi. Tarina ei kerro, että tapahtuiko tämä hunajoituna vai ilman.

Tämän blogin suosituimmat