Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Naisten pikkuhousut tanssilavan luona

Maailmassa on paljon asioita. On niitä tärkeitä ja sitten niitä vähemmän tärkeitä. Nyt on aika syventyä pohtimaan yhtä tärkeimmistä eli naisten pikkupöksyjen roolia suomalaisessa viihteessä. Erityiskohteena on tanssikansan käyttäytyminen tanssipaikoilla suosittujen starojen esiintymisten aikana.

Varmaan useimmat meistä ovat lukeneet tai kuulleet puhuttavan esimerkiksi  Jari Sillanpään lavakeikoista, joilla naiset ovat heitelleet pikkareitaan suosikilleen. Tutkiva journalismi ei ole nähdäkseni koskaan selvittänyt sitä asiaa, että tuovatko naiset pikkarinsa paikalle käsilaukussaan, vai riisuvatko he ne paikan päällä.

Jos pikkupöksyt tuodaan käsilaukussa, on kyseessä vahvasti harkittu teko. Silloin jää seksitutkijoiden tai muiden asiasta kiinnostuneiden selvitettäväksi ainakin se asia, että ovatko niissä mukana luonnon omat hajusteet, vai onko tuoksua jotenkin manipuloitu. Jonkun housut heittäneen asiantuntijalausunto olisi paikallaan.

Mikäli pikkarit tempaistaan jalasta paikan päällä lavan edessä, on varmaan kyseessä jonkinlainen hurmion huippu, kuten kotona musiikkia kuunnelleilla pöksyjenhaltijoillakin. Seuraava kysymys kuuluukin, että ovatko kyseessä ainoat sillä kertaa jalassa olevat housut. Naiset ovat konnia, ei niistä aina tiedä.

Voi myös kysyä, että mihin lavalle heitetyt vaatekappaleet joutuvat? Keräävätkö tähdet ne muistojen albumeihin, vai joutuvatko ne roskiin rottien nuuskittaviksi ja jyrsittäviksi? Tuskin ne pöksyt mitään aletavaraakaan ovat, koska ei kai sitä parin euron rättejä idolilleen ilkeä heittää.

Monenlaisia asioita on suomalaisen tanssikansan käyttäytymisestä selvitetty, mutta tämä housujuttu on kyllä jäänyt huomiotta. Odotan mielenkiinnolla, että koska tekstiiliteollisuus alkaa valmistamaan tähtien kuvilla varustettuja pikkareita, joita naiset sitten saavat idoleilleen viskellä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Tuskin on Reetun voittanutta, Jari Sillanpääkin vissiin joku perässähiihtäjä.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Enpä muistanut tässä yhteydessä koko Reetua. Joel Hallikainenkin sai suosionsa huipulla jonkin verran housusadetta osakseen. Ehkä Reetun saldo on kuitenkin kovin, kun tuo toiminta-aikakin on melko mittava.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Ja ne nimettömät Reetun tavaramerkki, muille kaiketi on keksitty siitä.

Reetulla on muuten uusi biisi, Putinista. Ei huono.

https://www.youtube.com/watch?v=8A0RUwqNZm0

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #3

Ihan kelpo diskohumppaa, vai mikä noiden nimitys nykyään lienee. Täytyy olla tarkkana kun kuuntelee sanoja, kuulin ensi kerralla että "...keula kohti kelmiä..." mutta se olikin Kremliä :)

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Jos olisin Reetu tai Sillanpää niin joutuisin kyllä hämmennyksen valtaan lavalle nakatuista pikkuhousuista. En tietäisi pitäisikö olla iloinen ja otettu vaiko jonkunlaisella säälillä suhtauta housunsa luovuttaneisiin.

Hyvänä pilana pitäisin jos joku heittäisi lavalle vaalenpunaiset suhteellisen pitkäpunttiset viikon jalassa heinätöissä pidetyt loimaalaiset. Jos ei joku tiedä niin loimaalaisiksi sanottiin 50-60 luvun reilusti mitoitettuja alushousuja. Lahkeiden suissa tiukat kuminauhat ja tosiaan aina heleän vaaleanpunaiset. Huvittavana ajatuksena pälkähti mieleeni että jospa ranatalentopallotypykät pakotettaisiin säännöin tällaisia käyttämään.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Housujen heittely voitaneen nimetä vaihtoehtoiseksi pukeutumattomuudeksi. Toplesstarjoilijathan ovat olleet arkipäivää maailmalla jo pitkään. Suomessa ilmiö nousee esiin aina laman aikaan.

Loimaalaispöksyihin sopisi iso nippu setelirahaa, jos väki innostuisi maksamaan housujen alaslaskemisesta vaikka sentti kerrallaan. Verhottu salaisuus kun kiinnostaa aina enemmän kuin alaston totuus.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Aiheeseen liittyvää Reetua, jossa hän kyselee jatkoja ;)
https://www.youtube.com/watch?v=ax1VjX-iWss

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Tuure, terveisiä itärajalta. Naisten pikkuhousuista tulee seuraava kasku mieleen:

Työmaan kahdella kavereilla oli tapana mennä perjantaisin oluelle työviikon päätteeksi. Tulivat aina kotiin sen verran kaasussa, että jossain vaiheessa molemmat vaimot olivat sitä mieltä, että nyt homma tehdään toisinpäin: heidän vuoronsa mennä kapakkakierrokselle. Miesten mielestä ehdotus oli kohtuullinen ja järkeväkin. Niin tehtiin; vaimot joivat pitkin iltaa kunnolla ja suuntasivat loppuvaiheessa jalkapelillä kotiin. Matkan varrella iski hirveä pissihätä ja kun hautausmaan kiviaita sattui kohdalla he hyppäsivät sen yli ja tekivät tarpeensa sen suojassa. Kun oli pyyhkimisen vuoro yksi heistä riisui pikkuhousunsa ja pyyhki sillä. Toinen löysi maastosta sopivan kankaan ja hoiti työn sen avulla. Sen jälkeen ei muuta kuin tukkaa putkella kotiin.

Seuraavana maanantaina työkaverit istuivat kahvihuoneessa ja puhe kääntyi vaimojen kapakkareissuun. "Minusta tuntuu, että meidän pitää pikkasen seurata miten nuo meidän muorit tekevät siellä kapakassa koska minun vaimoni tuli kotiin ja rojahti suoraan sänkyyn, mutta ilman pikkuhousuja!". Toinen vastasi siihen "No sehän on vielä vähäistä; minun vaimoni tuli kotiin, riisui ja tuli viereeni, mutta kun hän nukahti huomasin, että hänen pyllyssä oli nauha, jossa luki: Muistamme sinua ikuisesti ja suurella lämmöllä! Helsingin mieskuoro

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Entisaikaan maaseudulla ei käytetty vessapapereita, vaan pyyhkimiseen käytettiin sanomalehtiä. Kerran isäntä löysi emännän pöksyistä palasen Lapin Kansasta, jossa luki että "Sallalainen muistelee menneitä". Mitään vakavampaa ei kuulemma asiasta seurannut, koska selitys oli uskottava.

Pikkuhousuista ei varmaankaan ollut kysymys, koska siihen aikaan naiset käyttivät yleensä reidet peittäviä flanelli- tai puuvillahousuja. Olisi niihin mahtunut isompiakin uutisia.

Tämän blogin suosituimmat