*

Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Pilatut hellut ?

Helluntaikin sitten oli ja meni. Sillä on omat perinteensä kuten muillakin juhlapyhillä. Jos ei heilaa helluntaina niin ei koko vuonna, kuuluu vanha sanonta. Helluntai oli aikoinaan myös hyvin suosittu kihlautumispäivä. Kateelliset ja vähän muutkin sanoivat, että jotakin siellä nyt halkaistaan kun pitää varmuudeksi sormiin heloja laittaa. Kaksimielinen ilmaisu tarkoitti tietysti muuta kuin sormien halkeamista.

Helluntai oli ainakin täällä pohjoisessa varsin kylmä. Luonnon helmassa tuskin kummoisiakaan lemmenjuttuja tapahtui jos jätetään eläimet pois laskuista. Yhdysvaltain presidentti Trumpin ilmoitus ilmastosopimuksesta irrottautumisesta ei säähän vaikuttanut. Trumpilla taitaa itsellään olla ilmavaivoja ja varsinainen hurrikaani housuissa, joten pitihän sitä jotakin siltä suunnalta maailmalle laittaa.

Viihdepuolelta tuli sellainenkin epäilys, että Oscar-voittaja Halle Berry, 50 v, olisi näkyvästi raskaana. Jos asiassa on perää, niin raskaus on toki saanut alkunsa hyvissä ajoin ennen helluntaita. Itse uskon enemmän hyvästä ruuasta ja kaljanjuonnista saatuun pömppömahaan. Tämä sen vuoksi, että kukaan paparazzeista ja viihdemaailman nuuskijoista ei tiedä Barryn tapailevan ketään. Jos tuolta joukolta on näin merkittävä pano mennyt ohi silmien ja korvien, niin viihdemaailman kirjat ovat täydellisesti sekaisin.

Sääennuste lupailee  tänne pohjoiseenkin yli 20 asteen kelejä. Se mahdollistaa puskareippailijoillekin mukavaa menoa nyt, kun sääsketkään eivät vielä kiusaa. Jos sattuu oikein intiimiksi touhu menemään, niin saavatpa EU:n satelliittikuvia tarkastelevat ihmetellä, että raivataanko tässä luvattomasti uutta peltoa vai mistä on kysymys. Paikalle lähetetyt tarkastajat saavat kuitenkin pettyä karvaasti. Eihän sitä peltoa kukaan päivä- ja viikkokausia samassa paikassa luonnon helmassa kuoki.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Jos ei ole heilaa helluntaina, ei ole aidsia adventtina.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kun käyttää kumia helluntaina ei ole kuppaa kekrinä.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Tai vaikka juna, jos siitä osastosta tykkää.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Nuorena ja kokemattomana kysyn, että miten sitä viikkokausia jaksaa? Eikö tule jano, nälkä ja väsy?

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

On varmaan jonkin verran merkitystä sillä mitä pitää jaksaa. Ei monikaan jaksa maata viikkokausia jos ei ole pakko. Ei edes palveluammatissa vaikka kuinka hyvin tienaisi. EU-tarkastajilla ei tietenkään ole harmainta aavistusta näistä lainalaisuuksista. Ja vaikka olisikin,niin päivärahoja on reissuista kiva nostella.

Niin ja ravintoa pitää välillä saada. Oli yössä tai työssä, tai vaikka yötyössä.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Fingerporin mukaan humalatilan ylläpitoon voi saada EU-tukea, joten juomapuoli kai järjestyy.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #7

Humulus lupulus on arvokasvi.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski Vastaus kommenttiin #10

Tieteelliseen tarkkuuteen kuuluu, että lähteet mainitaan. Fingerporin ollessa kyseessä ei tarvinne olla täysin tarkka.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #7

Lisääntynyt humalahakuisuus Suomessa turvaisi niinmuodoin myös raaka-aineen saannin panimoille.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

AI! Kappas..oliks toisöylönä helluntai..meni moinen vanhalta pakanalta tyystin sivutte..nää pari äärettömän asiapitoista iltapäivälehteekään eivät muistaneet mainita asiasta mitään..ei ollu mitään helluntaiheilakilpailuakaan..oi ja voi..nyt en voi tietää oisko tänäkin vuonna heilaksi valikoitunut Timo Soini,kuten vuos tai pari sitten..joku voi ihmetellä hainko heilaa noinniinku väärältä puolelta,,no mites tän nyt sanois..ei en hakenut..:)))
Tässä vaiheessa elämääni pelkään vain sitä,että korvasta korvaan ylettyvä irvikissan hymy tyypin naamalla on viimeinen näkymä,kun puhallan viimisen henkäykseni ulos..ohhoijaa..tämän kanssa sitä täytyy elää siihen asti:)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Monenlaiseen riettauteen on helluntaikin vuosien mittaan houkuttanut. Soinista en ole nähnyt koskaan unta, en helluntaina tai muutenkaan. Aina on löytynyt joku mielenkiintoisempi kohde.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

En minäkään..satun nääs olemaan erittäin hyvin paljon persuvastainen mies :)..ihan oikeesti..sitten tein piruuttani yhtenä helluntaina iltapäivälehden helluntaiheilatestin..vastasin kysymyksiin..ja mikä olikaan tulos...Soini..kele..piti ottaa nitroa.. :)) ei tällanen herkkä vanhus tollasta traumatisoitumatta kestä :))

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #11

Jonkun pitäisi tehdä kansalaisaloite tuollaisten heilatestien kieltämiseksi. Nehän ovat suorastaan vaarallisia kansanterveydelle ja saattavat jopa lisätä sairaanhoidon kuluja.

Itse olen harvemmin ketään vastaan, mutta en vain ole puolesta :)

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset