*

Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Hikoileva vaari ja muita kummallisuuksia

Hikoileva vaari, tai siis oikeastaan vakoileva hiiri on yksi tämän tietokonemaailman riesoista. Ei niille mitään mahda, ne tekevät sitä mitä edistynyt tietotekniikka sillä tavoin käytettynä on määrätty tekemään. Vakoilua harrastavat kuuleman mukaan myös mikroaaltouunit, jääkaapit ja ties mikä tekniikka.

Tänään näin uutisen, jonka mukaan hieromasauva, vibraattori, oli myös vakoillut ja lähettänyt tietoja käyttäjästään. Sekään ei oikeastaan yllätä, koska seksialan ympärillä tuntuu pyörivän eri muodoissaan suuret rahat. Jostakinhan sitä materiaalia pitää sinnekin saada ja uusia tiedonhankintakeinoja ihmiset eivät osaa varoa.

Mitä tietoja esimerkiksi jääkaappi sitten maailmalle lähettää? Jos avaat jääkaapin ja huomaat jonkun ruuan vanhentuneen ja mutiset että v-u mitä paskaa, niin lähettääkö jääkaappi signaalin robotille joka laittaa haun päälle ja löytää - Alexander Stubbin tiedot?

Robotti tietysti sitten asialleen omistautuneena tekee esityksen jääkaapin käyttöohjekirjaan lisättävästä tekstistä. Se voisi olla vaikka seuraavanlainen. Älä laitaa jääkaappiin vanhaa lihaa, koska se ei siellä parane. Älä myöskään laita säilytykseen suurempia määriä kerralla, kuin mitä voit kohtuullisessa ajassa käyttää.

Voisi kuvitella, että myös wc-pytyllä on tiettyjä vakoilutehtäviä. Ilman piilokameraakin se voi selvittää monia asioita käyttäjistään. Se voi viestiä valmistajalleen vaikkapa pytyn kaikuominaisuuksista jotta suunnittelijat saavat uutta materiaalia ääniltään entistä miellyttävämpien istuntojen aikaansaamiseksi.

Kahvinkeittimellä vakoillun materiaalin työstäminen hyödylliseksi saattaa olla todella hankalaa, koska niin paljon asioita sen ympärillä liikkuu. Itse asiassa keitinten vakoilukyvystä saattaisi olla hyödyllistä levittää tietoa, koska yksi ja toinen nettiraivoaja saattaisi tulla siihen tulokseen että mitä minä koneella näpyttelemään, kiroilen kahvinkeittimelle niin kyllä se tieto siitä leviää.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Puheenaiheeseen liittyvää

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset