Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Venäläiset eivät ole yllytyshulluja

Syntyvyys on Venäjällä laskenut viidellä miljoonalla Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen. Kuka vielä sanoo ettei millään ole väliä. Kyllä on. Jopa valtakunnan päämiehen nimellä ja kielitaidolla voi olla merkitystä.

Ajatelkaapa itte. Nyt kun Venäjän päämies on nimeltään Vladimir Putin, hieman venyttäen lausuttuna Put in, niin syntyvyys laskee. Väistämätön  johtopäätös on, että venäläiset eivät ole yllytyshulluja. 

Rajan tällä puolen Putinia todella kunnioitetaan. Kun hän vieraili presidenttiparimme luona, ei viipynyt kovinkaan pitkään kun ilmoitettiin presidenttiparin vauvan tulosta. Suomessa otetaan naapurin näkemykset tosissaan.

Tästä tulee väistämättä mieleen ajatus, että suomalaiset ovat ainakin vähän yllytyshulluja. Suomen myös alhaiset synnytysluvut voisivat kohentua, jos Putin alkaisi tehdä maakuntamatkoja Suomessa esitellen itsensä Put in.

Olisihan se vähän kieroa englanninkielellä kyllästettyjä suomalaisia kohtaan, mutta seuraisi siitä nautintoakin. Lasten valvottaessa yöllä voisi sitten itse mielessään miettiä kuinka helposti meni presidentilliseen retkuun.

https://www.lapinkansa.fi/ulkomaat/venajan-syntyvyysluvut-matalimpia-vuosikymmeneen-200705169

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Juhani Vehmaskangas

No joo - ymmärrän.

Jos itseni esittelen jollekin naispuoliselle englannin kielellä niin sanon: I'm juu hani. No joo - ehkä pikkaisen liikaa venytän tota uuta, mutten liikaa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Jos nimi on todella enne niin mikä siinä. Jos minä lausun nimeni suomalaisittain engelsmannille, niin hän varmaan ihmettelee että mikä ihme se semmoinen "re" on.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Pekka Roponen herättää myös ainakin jenkeissä mielenkiintoisia miellyhtymiä. Aina kun siellä on nimelleni hymyilty, olen sanonut olevani "the big one".

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Mitä ilmeisimmin Putinin innoittamana presidentti Niinistön perheeseen syntyi poika. Onnittelut. Ei kannata sulkea korviaan naapureilta.

Tämän blogin suosituimmat