Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Walesin puuma

Tänä aamuna olivat Lapin Kansaa lukiessani olivat silmäni saada luomirevähdyksen lukiessani viihdeuutisia. Walesin puuma Bonnie Tyler esiintyy muutaman päivän päästä Kemijärvellä. Herregud. Eihän minulla ole mitään mahdollisuutta päästä paikalle, mutta että puuma Laplandiassa!

Suomen kesät tuppaavat olemaan huippukohdiltaan kovin eläinpitoisia. On ollut Ruokolahden leijonaa, Liekki-sonnia, ja tänä vuonna Valkoisen Talon sika. Ja Walesin puuma, tuota täytyy makustella useampaan kertaan. Että oikein Bonnie Tyler!

Toisenkin ulkomaisen jengin ovat kemijärviset haalineet paikalle. Joku CCR-cover porukka on hankittu paikalle esittämään vanhoja CCR-suosikkeja. Varmaan kohtuullista räminää siltäkin porukalta löytyy. Mutta siinä on tuskin mitään niin eläimellistä kuin Bonniessa vaikka musiikki varmaan rullaakin.

Dear Bonnie. Jos satut kulkemaan Pellon kautta niin täältä löytyy sankareita. Saa tänne kyllä poiketa aivan asioikseenkin. Puuma kun on.

https://www.youtube.com/watch?v=OBwS66EBUcY

https://www.youtube.com/watch?v=lcOxhH8N3Bo

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Terve Tuure

Bonnie Tyler on yksi tunnetuista ja ammattitaitoisimmista esiintymislavojen konkareista. Täytyy hänelle peukuttaa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Niin ja mennyt naimisiin vähän yli parikymppisenä ja on vielä yli neljänkymmenen vuoden jälkeen naimisissa saman miehen kanssa. Alkaa olla harvinaista kun on kyse viihdealan ihmisestä. Aika puuma, ei ole ollut miehelläkään valittamista.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Tulee tänne vielä Walesin tiikerikin, Tom Jones. Ainakin Turkuun, DBTL:ään, Paula Koivuniemen lämppärinä, kun Paula kertoo kuuntelevansa Tomppaa, mutta uutiset eivät vielä kerro, onko Paulakin heittämässä nimettömiään lavalle Tompan eteen. Ja näköjään päivälipulla pääsee vielä yöllä ilmaiseksi Naimaan.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Tomppa kun vetaisee Delilahin, niin kastuu mummojen pöksyt ja vaarien silmät. Green green grass onkin edelliselle sopiva jatko.

En ole muuten koskaan kuullut, että miehet heittelisivät pöksyjään suositulle naissolistille. Edes Bonnielle.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Ehkä tuo jäi 80-luvulle. Zappa teki silloin kappaleenkin, Panty rap, jossa kertoi bändin keräävän aineksia tilkkutäkkiin naisten alusvaatteista ja anekdoottina kuuluisista voodoo butter alushousuista, jotka lähes taittoivat Tommy Marsin niskan, kun hän nuuhkaisi niitä.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #5

Siinä oli vakava työtapaturma lähellä. Housujen tuoksu olisi kuitenkin saattanut olla vakuutusyhtiön mielestä ennalta-arvaamattoman luonnonilmiön kaltainen asia eikä korvauksia olisi herunut.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski Vastaus kommenttiin #6

Jenkeissä kun esinahat ovat aika vapaata riistaa, ei voodoo butterin miehistä käännöstä eli luostarijuustoa oikein taideta tuntea.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #7

Olen antanut itselleni kertoa, että luostarit ovat ruuantuotannossaan usein hyvinkin omavaraisia. Ihmettelen vain, että onko nunnaluostareissa valmistettujen kuohkeitten leipomotuotteiden hiivakin paikallista laatua.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset