Hupiherra Satunnaisia tekstejä huumorivaroituksella

Tarinan kertominen

Maallisen vaellukseni aikana olen kuullut monenlaisia tarinoita, sekä livenä että tallenteina. On ollut hyviä ja vielä parempia kertojia ja kertomuksia. Valitettavasti korvien välin kiintarini ei ole sitä lajia, että se olisi tallentanut moniakaan kuulemistani jutuista. Jotkut ovat nykymittapuun niin roisejakin, ettei niitä viitsi tekstiksi alkaa muokkaamaan.

Juutuupin syövereistä löysin yhden herkullisimmista tarinoista joita Parempi myöhään-ohjelmissa on kerrottu. Saa siinä tämän päivän tarinaniskijät panna parastaan, että Jussi Jurkan tasolle yltävät. Stand-up koomikoilla on usein hyviä oivalluksia, mutta se on kumminkin enemmän tai vähemmän pikahuumoria eikä hermoja kutkuttavaa odotusta tarinan lopusta synny.

https://www.youtube.com/watch?v=h8KqftrK1PA

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

Tarina hyvä ja siinä on jotain omakotaistakin, vaikka minun metallinen kyynärpää tulin tavanomaisemman tippumisen seurauksena.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Tarinan alkuosa ei kai sentään stemmaa :)

Onnekseni minuun ei ole tarvinnut asentaa metallisia varaosia. Niinpä en osaa arvioida sitäkään, että onko metallisesta kyynärpäästä etua kyynärpäätaktiikassa tai vaikka tanssilattialla.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ 2/TP:
Alkuosaan liittyen vastaavaa vammautumiseen asti johtavaa tilannetta ei ole syntynyt. Mitä metallikyynärpään etuihin tulee, niin voin suositella kaikille. Ruuhkatansseissa se on kova sana.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Tuota suvi-ilta runoa ei liene kenellekään runoilijalle nimetty, mutta Eino Leinosta olen kuullut, että häntä oli junassa vanhempi naisihminen ahdistellut runoa lausumaan. Ahdistelusta kiusaantunut Leino lopulta lausui:

Sieltä se tulla jullittaa, se suuren suuri härkä.
Taitaa tulla naimasta, kun on kyrvän pää märkä.

Sen jälkeen Leino sai olla rauhassa.

Tämän blogin suosituimmat